"Дива Святого Миколая"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Маленька Марта хоче знайти Святого Миколая. Допоможи їй! Приходь на святкову шоу-виставу «Дива Святого Миколая»! На тебе чекають справжні дива: лазерне шоу! Димове шоу! Шоу мильних бульбашок! І шоу Божевільних вчених!  А це не просто шоу, це мандри дивовижними світами разом з помічниками Святого Миколая Янголами і Чортенятами.
 
Чи існує Святий Миколай? Де він мешкає – на небі чи під землею? Або в якихось таємничих світах безмежної уяви? За які вчинки він нагороджує дітей, а за які – карає? І нарешті – куди ти сам можеш потрапити, якщо пускаєшся у путь разом з Янголятком і Чортенятком?
 
 А також: інтерактивні ігри, чудові пісні, яскраві хореографічні номери і величезний сюрприз у кінці! Який? О, на те він і сюрприз, що дізнатися про нього ти зможеш лише на святковому шоу-виставі «Дива святого Миколая»!!!! 
 
Святий Миколая - Роман Фанін
 
Марта - Кіра Полєнова
 
Мама Марти - Катерина Безугла
 
Янгол - Маргарита Бордіян
 
Чортеня - Аліна Богданович
 
Режисер - Ольга Полєнова
 
Драматург - Юліта Ран
 
Композитор - Євгеній Воропаєв
 
Хореограф - Наталія Колногузенко
 
Ансамбль співочих янголів Катерина Безуглої
 
Зразковий Хореографічний театр ROSINKA
 
Координатор проєкту - Зеленська Яна
 
Організатори проєкту ПТІЦЕНТР і ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ

Придбати квиток на "Дива Святого Миколая" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

"Дива Святого Миколая" відбудеться 19 грудня 2019, 18:00, четвер в Харківська філармонія (Велика зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.