Пісочний спектакль «Пригоди Піноккіо»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Пісочний спектакль «Пригоди Піноккіо»
Історія дерев'яного чоловічка
 
«Пригоди Піноккіо» – це пісочний спектакль для всієї родини. У ньому відбувається злиття класичної музики й пісочної анімації. А художнє слово, вписане в тонку грань музики, обертається картинкою зі струмуючого піску. Візуальні трансформації образів дуже гармонійні, тому нагадують чарівні перетворення. 
 
«Пригоди Піноккіо» – це захоплююча, повчальна історія про дерев'яного чоловічка, який через свою лінь і неслухняність потрапляє в різноманітні життєві пригоди. Кіт Базиліо і Лисиця завжди намагаються обдурити Піноккіо, їхні образи смішні і незграбні. Грозний директор театру на ім'я Манджафокко завжди заважає і збиває з пантелику головного героя. В кінці історії змучений Піноккіо повертається додому до тата Карло. Гірко каючись і усвідомлюючи всі свої помилки, дерев'яний чоловічок перетворюється на гарного хлопчика!
 
За мотивами казки італійського письменника Карло Коллоді пісочно-візуальний театр «Артист» відтворює свою авторську інтерпретацію і розкриває найрізноманітніші людські емоції, розповідає про добро і зло, обман і підлість, справжню дружбу й зраду. Живі пісочні ілюстрації в синтезі акторського прочитання казки й звучання музичних шедеврів занурюють глядача в справжню магію і чарівний світ. 
 
«Пригоди Піноккіо» – це яскрава театрально-пісочна історія і незабутнє свято в житті кожної дитини. Перегляд спектаклю приносить справжнє задоволення та залишає незабутнє враження від знайомства з цією дивовижною історією!

Придбати квиток на Пісочний спектакль «Пригоди Піноккіо» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Пісочний спектакль «Пригоди Піноккіо» відбудеться 26 грудня 2021, 14:00, неділя в Харківська філармонія (Велика зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.