Pianoбой

2 червня 2024, 19:00, неділя
У продажу залишилось 300 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: 500 грн
Бронь На касу
72
години

Про подію

2 червня у Харкові романтичний сольний концерт Pianoбой – популярний проєкт талановитого співака і музиканта Дмитра Шурова. Автор та композитор популярних хітів, сонграйтер, піаніст та тонкий лірик, чий талант по праву визнаний в Україні та за кордоном.
 
Творчість харизматичного артиста чіпляє своєю щирістю та романтичним настроєм, який присутній у багатьох композиціях Pianoбой. Мелодійна витонченість, креативні рішення, сміливі музичні експерименти та ліричні тексти – те, що поповнює лави шанувальників проєкту сотнями нових слухачів щодня.
 
Концерт Pianoбой в Україні – справжній скарб зі світу музики та рідкісна можливість почути та побачити співака у громадянській атмосфері, бо 90% концертів Дмитра Шурова з початку війни – благодійні концерти для військових, медиків, переселенців, комунальних служб, людей, які перебували у метро. Також Pianoбой відвідав з благодійними та іміджевими концертами багато міст Європи, серед яких Вільнюс, Берлін, Відень, Бухарест, Мадрид, Вроцлав, Прага, Варшава, Флоренція та інші. У час, вільний від виступів та зустрічей, Дмитро Шуров активно займається волонтерською діяльністю, закуповуючи та, іноді, власноруч доставляючи необхідні військовим речі у різні міста нашої країни.
 
Талант Pianoбой заслуговує на особливе захоплення. Його харизма на сцені немов магніт, що притягує погляди та увагу. Він вміє спілкуватися з публікою і передавати емоції так щиро, наче кожен із нас – його близький друг . Він здатний перенести у світ мрії та реальності одночасно, проникнути в самі глибини душі і торкнутися тих струн, про які ми навіть не знали. 
 
Живі концерти Pianoбой – завжди у кайф і дуже в серце. Це варто зацінити, особливо у нашому місті!
 
📅Дата та час: 2 червня (неділя), 19:00
📍Локація: ресторан PROBKA resto&music hall  на Сумській, 3
💰Вартість: 500 грн.
 
Нагадуємо - придбаний квиток на офіційному сайті https://kharkiv.internet-bilet.ua є вхідним на концерт, що стосується бронювання столів, звертайтесь, будь ласка, за тел.:📲 (050) 40 101 40 або в direct.
 
👉 Подбайте про свій комфорт під час концерту заздалегідь.💫
 
 ☝️Концерт відбудеться з дотриманням всіх правил безпеки. У разі віялових відключень – електроенергію забезпечить генератор.

Придбати квиток на Pianoбой можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Pianoбой відбудеться 2 червня 2024, 19:00, неділя в resto&music hall PROBKA. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"