Концерт-шоу "Магія танго 2"

14 грудня 2023, 18:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Палке та пристрасне танго, народившись майже півтора століття тому у Південній Америці, хвилями музичного океану накрило всі континенти світу, не дивлячись на всі заборони і перепони з боку представників етикету того часу, завдяки неповторним і блискучим ритмам мелодії і п'янким рухам неперевершеного танцю закоханих сердець!
 
Концерт-шоу "Магія танго 2" – це продовження цікавої історії мистецтва танго за участю заслужених артистів та діячів мистецтв України, провідних солістів та творчих партнерів Харківської філармонії.
 
Зустрічайте!
 
Академічний хор імені В. Палкіна
 
Заслужені артисти України Василь Дмитренко та Олена Подус
 
Лауреати міжнародних та національних конкурсів:
 
Альбіна Житєньова, Яна Боброва, Юлія Пересада, Марія Стецюн, Наталка Сидоренко
 
Ліричний тенор Артем Бражник
 
Ансамбль бального танцю "Креатив" Харківської Державної Академії Культури.
 
Керівниця - Жук Інеса Вікторівна
 
Музичний супровід:
 
Заслужений діяч мистецтв України Олександр Скляров
Лауреат міжнародних конкурсів Станіслав Калінін
 
Автор сценарію і режисер - Лауреат муніципальної премії Тамара Ганусова
 
В циклі концертних програм "Магія танго" ми продовжуємо демонструвати вам найяскравіші твори, присвячені темі запального танцю, як зарубіжних, так і наших, українських композиторів. 
 
Це відомі на весь світ мелодії класика цього жанру, короля аргентинського танго Астора П’яццолли, а також композиторів:
 
Консуело Веласкеса, Ярослава Барнича, Юрія Богословського, Миколи Стецюна, Єжи Петерсбурського, Олени Подус, Хосе Лакольє, Якоба Туне Хансена Гаде, Карлоса Альмарана.
 
Чудовий настрій та незабутні емоції вам гарантовано! З нетерпінням чекаємо на зустріч!
 
Зал знаходиться на - 1 поверсі
 
 * Приходьте трошки раніше (о 17:30) початку концертної програми (о 18:00). Так ви матимете час перекусити якщо зголодніли, а також на душевні бесіди, келих улюбленого, знайомство з інтер’єром. На заході працює фуд зона з вишуканими напоями та смаколиками;
 
* Перед початком заходу квиток (! за наявності місць) має єдину ціну -  200 грн., сплачується тільки за готівковий розрахунок та надається без вибору місця. Дуже вдячні вам за розуміння;
 
* Закуски та напої не включені у вартість квитка

Придбати квиток на Концерт-шоу "Магія танго 2" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Концерт-шоу "Магія танго 2" відбудеться 14 грудня 2023, 18:00, четвер в EVOhub. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.