ПЕР ГЮНТ. Фортепіано, голос та анімація

21 липня 2024, 18:00, неділя
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 5 ЛИПНЯ 2024 18:00 НА 21 ЛИПНЯ 2024 18:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату

Фортепіано, голос та анімація: магія, що оживає на сцені!

1 відділення:
 
Сергій Борткевич. Соната №2
 
Виконує Дар’я Афанасьєва
 
2 відділення:
 
Едвард Гріг. Дві сюїти "Пер Гюнт" в перекладі для фортепіано
 
Це історія про пригоди та мандри,
Про любов і втрати, про життя і смерть,
Про героя, який ніколи не перестає мріяти...
 
Виконує Дар’я Афанасьєва
 
"Пісня Солвейг" - Вікторія Гіголаєва
 
На заході 21 липня піаністка виконуватиме програму на унікальному роялі компанії "Steinway & Sons"
 
Дякуємо родині Гриненко за наданий рояль, та Благодійному фонду "Музична школа майбутнього" за участь у привертанні уваги людей до класичної музики.
 
Відеоряд створено за допомогою штучного інтелекту
 
Про артистів:
 
Дар’я Афанасьєва (фортепіано, уродженка донецької області) в свої 19 років вже є володаркою Президентської стипендії, лауреаткою міжнародних та всеукраїнських конкурсів молодих піаністів, серед  яких найпрестижніші фортепіанні конкурси:
 
"Нейгаузівські музичні зустрічі", конкурс піаністів імені Святослава Ріхтера, конкурс піаністів імені Марії Крушельницької, конкурс піаністів імені Михайла Обермана, та багато інших.
 
Неодноразова лауреатка Харківського районного конкурсу "Молода людина року" в номінації "Культура та мистецтво", студентка КЗ "Харківський музичний фаховий коледж ім. Б. М. Лятошинського" Харківської обласної ради, учениця Михайла Левандовського (член Національної всеукраїнської музичної спілки, викладач-методист, викладач вищої категорії ПЦК "Фортепіано" Харківського музичного фахового коледжу ім. Б.М. Лятошинського, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, лауреат харківського міського конкурсу "Молода людина року" в номінаціях "Культура і мистецтво")
 
Вікторія Гіголаєва (вокал, колоратурне мецо-сопрано, Харків) Лауреатка багатьох міжнародних і національних фестивалів і конкурсів, зокрема оf the world festival-contest of national cultures and arts "World Folk Vision"(2020 р.).
 
З 2009 року є провідною солісткою Харківської філармонії.
 
Є членкинею національної всеукраїнської музичної спілки, бере участь в роботі журі музичних фестивалів та конкурсів.
 
За період 2022 - 2024 відзначена численними подяками та нагородами від благодійних та волонтерських організацій України та світу; подякою від Міністерства культури та інформаційної політики України за вагомий особистий внесок у розвиток культури, високу професійну майстерність.
 
! Зал знаходиться на - 1 поверсі
 
 * Приходьте трошки раніше (о 17:30) початку концертної програми (о 18:00). Так ви матимете час перекусити якщо зголодніли, а також на душевні бесіди, келих улюбленого, знайомство з інтер’єром. На заході працює фуд зона з вишуканими напоями та смаколиками;
 
* Перед початком заходу квиток (! за наявності місць) має єдину ціну -  250 грн., сплачується тільки за готівковий розрахунок та надається без вибору місця. Дуже вдячні вам за розуміння;
 
* Закуски та напої не включені у вартість квитка

Придбати квиток на ПЕР ГЮНТ. Фортепіано, голос та анімація можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ПЕР ГЮНТ. Фортепіано, голос та анімація відбудеться 21 липня 2024, 18:00, неділя в EVOhub. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.