Театр «Нафта». Моновистава «Хтось такі як я»

13 мая 2024, 19:00, понедельник
В продаже осталось 36 билетов
Перейти к выбору билетов  
Видеоинструкция заказа
Цена: от 200 грн
Длительность
01:15
Бронь На кассу
72
часа
16+
На украинском языке

О событии

«Хтось такі як я» — перформативно-фізична моновистава Ніни Хижної про подорож безтілесної істоти тілами інших. Вона пізнає досвіди тих, хто день за днем зустрічаються зі страхом і знаходять способи йому протистояти. Через стан їхніх м’язів, через їхні рухи, звички та почуття істота пізнає досвіди людей, яким доводиться перебувати в небезпеці спричиненій війною. У фізичному стані та русі цих осіб знаходить відбиток їхній стрес, біль, смуток, нові навички боротьби і виживання, але також насолода, гумор, жага і химерне відчуття парадоксу.

Основою для вистави стала низка інтерв’ю з українцями й українками різних професій, статі та віку, наймолодшій з яких – 6 років, а найстаршій – 90 років. Їхні тіла і досвіди дуже відмінні, але ними можна поділитися, їх можна почути і спробувати зрозуміти. Тому що всі ми опинилися перед загрозою і стаємо колективним тілом, що трансформується та вчиться пристосовуватись до химерної реальності.

Головним медіумом вистави є мова тіла — рух і танець, зібрані з висловлювань, асоціацій і щоденних дій героїв та героїнь, з якими спілкувалась команда проєкту.

Для учасників/иць бойових дій вхід на вистави – вільний. Напишіть нам у соцмережі чи зателефонуйте, щоби забронювати квиточок, а також не забудьте взяти з собою посвідчення УБД.

Режисерка та перформерка — Ніна Хижна
Драматургиня — Люба Ільницька
Хореограф — Анатолій Сачівко
Саунд-дизайнер — Нік Акорн
Костюми та сценографія — Анна Орамус
Кравчиня — Віта Кушниренко
Художник зі світла — Олександр Чиж
Звукорежисер — Антон Бегменко

Проєкт «Хтось такі як я» підтримано в рамках програми (re)connection UA 2023/24, що реалізується ГО “Музей сучасного мистецтва” та Ukrainian Emergency Art Fund (UEAF) у партнерстві з UNESCO і фінансується через Надзвичайний фонд спадщини UNESCO та ініціативу UNESCO-Ашберг для митців та культурних професіоналів.

Програма (re)connection UA 2023/24 спрямована на відновлення зв’язків між митцями та їх аудиторіями, підтримку художників/иць як áкторів у збереженні культурної ідентичності України, втілення нових підходів до культури пам’яті, посилення стійкості та адаптивності інституцій, громад, митців до викликів воєнного часу.

Купить билет на Театр «Нафта». Моновистава «Хтось такі як я» можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Харьков.

Театр «Нафта». Моновистава «Хтось такі як я» состоится 13 мая 2024, 19:00, понедельник в Some people. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.

Хотите посетить это событие?

Намекните об этом близкому человеку
Заполняйте поля и жмите "отправить"