Вистава "Егоїстки"

9 квітня 2024, 18:00, вівторок

Про подію

Зірковий склад серіалу "Кава з кардамоном" запрошує!
 
"ЕГОЇСТКИ"
 
Жанр: комедійний детектив
 
за мотивами п’єси Роберта Тома "8 жінок"
 
Феерична, естецька, костюмована  кримінально-детективна комедія про загадковий злочин в родинному колі. 
 
Ця вистава з великим успіхом йде по всьому світу більш, ніж 50 років. Легкі саркастичні тексти, яскравий жіночий склад та неймовірна детективна інтрига не залишає глядача без враження та задоволення. 
 
Загадковий випадок відбувається в занесеній снігом  аристократичній  садибі.
 
Це перетворює різдвяний день в розслідування, повне істерик, суперництва і навіть музичних інтерлюдій. Отже, сім жінок. Кожна під підозрою. У кожної є мотив. Бо всі вони егоїстки і в кожній є своя таємниця!
 
У ролях:
 
Леся Самаєва - Заслужена артистка України, зірка серіалів та вистав "Кава з кардамоном", "Скажені сусіди", "Скажене весілля", "Співай, Лола, співай"
 
Ніна Набока - Народна артистка України, зірка фільмів та серіалів "Кава з кардамоном", "Перші ластівки", "Спіймати Кайдаша", "Припутні", "DZIDZIO Перший раз", "Слуга народу"
 
Олена Лавренюк - актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів "Кава з кардамоном", "Еґроґор", "11 дітей з Моршина", "DZIDZIO Контрабас", "Жінка на війні"
 
Людмила Смородіна - Народна артистка України, зірка серіалу та вистав "Кава з кардамоном", "Калігула", "Едіт Піаф. Життя у кредит", "Віват, королева!"
 
Наталія Корпан -Заслужена актриса України зірка серіалу та вистав "Кава з кардамоном", "Лимерівна", "Крум", "Пер Гюнт", "Візіт"
 
Анастасія Остреїнова - актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів "Кава з кардамоном", "Сага", "Таємниці"
 
Софія Бровко - актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів "Кава з кардамоном",  "Жіночі секрети"
 
Режисер – Ірина Громозда 
Продюсер Олена Лавренюк, Сергій Лавренюк

Придбати квиток на Вистава "Егоїстки" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Вистава "Егоїстки" відбудеться 9 квітня 2024, 18:00, вівторок в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.