Театр «Нафта». Моновистава «Веселка на Салтівці»

9 травня 2024, 19:00, четвер
У продажу залишилось 35 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 250 грн
Тривалість
01:00
Бронь На касу
72
години
Українською мовою

Про подію

🌈 «Веселка на Салтівці» - моновистава в жанрі музичної сюрреалістичної трагікомедії. 
 
В основі сюжету автобіографічна історія Артема Вусика, який народився на Салтівці й прожив там свої перші 17 років. Усі ролі Артем виконує сам — ву деяких сценах він одночасно грає і самого себе, і перетворюється ще в трьох персонажів. 
 
Це мікс специфічного нафтового гумору з панківською епатажністю, яку так полюбляє Артем Вусик. Це вистава-концерт, де музиканти грають наживо авторські композиції.
 
Вистава «Веселка на Салтівці» — наша спроба повернути промені радості в місце, яке все ще загоює рани від війни. Одночасно ми переосмислюємо традиційні уявлення та стереотипи про Салтівку. Намагаємося відчути поетичність району, який вважається хуліганським.
 
А також побачити індивідуальний пейзаж цього місця серед нескінченних житлових масивів. Широке небо, багато зелені та яскраві веселки після рясного дощу влітку - такою ми пам’ятаємо Салтівку з дитинства. Зруйновані війною та чорні від вогню багатоповерхівки — такою ми вперше побачили Салтівку у 2022 році. 
 
СЮЖЕТ
 
Артем блукає між снами та реальністю й подекуди не відчуває різниці між цими вимірами. Усе наче відбувається одночасно. Спогади дитинства переплітаються зі снами про війну.
 
В якомусь із вимірів до Артема навідується таємний агент, який призиває робити концерт і збирати всіх митців і мисткинь родом із Салтівки, щоби запалити веселку й повернути минулу радість. В іншому просторі Артем зустрічається з внутрішнім театральним критиком і навіть веде з ним діалог.
 
Десь у паралельній реальності грає панк-рок пісня про те, як маленький Артем пішов гуляти далі свого двору, а в цей час його шукала мати. Іноді спогади перериваються телефонним дзвінком від президента, а часом здається, що війна закінчилася 2 роки тому. 
 
Такий сюрреалістичний колаж зі снів, спогадів і фрагментів реальності — наша особиста ода Салтівці та спроба закарбувати цей район в українській культурі. Запрошуємо вас до перегляду вистави. Давайте разом викличемо веселку на Салтівці!
 
Для учасників/иць бойових дій вхід на вистави – вільний. Напишіть нам у соцмережі чи зателефонуйте, щоби забронювати квиточок, а також не забудьте взяти з собою посвідчення УБД.
 
Режисер, актор і автор сценарію — Артем Вусик
 
Композитори і виконавці — Іван Кондратов (гітара), Віктор Кондратов (барабани), Сергій Савенко (саксофон)
 
Звукорежисер — Антон Бегменко
Художник зі світла — Олександр Чиж
Відео арт — Сергій Якименко
 
Проєкт реалізовано за підтримки УКФ.
 
Увага! У виставі присутні контрастні світлові ефекти

Придбати квиток на Театр «Нафта». Моновистава «Веселка на Салтівці» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр «Нафта». Моновистава «Веселка на Салтівці» відбудеться 9 травня 2024, 19:00, четвер в Some people. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"