Гурт "СКРЯБІН" & Юрко Юркеш Юрченко

23 серпня 2024, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

🎉23 серпня, гурт "Скрябін", у шоу-ресторані AltBier, саме в день міста Харків, відзначить свої 35 років існування на українській сцені. Дві гучні події в одному місці!
 
Музиканти, які понад 20 років були на сцені з Андрієм зіграють безсмертні хіти - "Старі фотографії", "Мовчати", "Люди, як кораблі", "Мам", "Спи собі сама", "Місця щасливих людей" та інші.
 
Гурт "Скрябін" - це ЙОГО пісні. Це чисто українська якість, відомі тексти та добра ностальгія.
 
Пісні Кузьми не втрачають актуальності. Більше того, сьогодні вони ще гостріше і сильніше б'ють у саме серце кожного українця.💙💛
 
Гурт "Скрябін" & Юрко Юркеш Юрченко із особливим концертом в Харкові, щоб вкотре підтримати наше незламне місто та обов’язково допомогти благодійним збором нашим славетним ЗСУ!
 
☝️З початку 2024 року до сьогодні на концертах гурту Скрябін&Юркеш в Україні, Данії та Великій Британії українцями та їх іноземними друзями зібрано ще близько 2 мільйонів гривень.
 
Приходьте, співайте, обіймайтесь! Наше місто гідне найкращих у країні пісень!
 
📅Дата та час: 23 серпня (п'ятниця), 19:00
📍Локація: шоу-ресторан AltBier Культури, 8 
💰Вартість: 500 грн. 
 
✅ Нагадуємо - придбаний квиток на офіційному сайті https://kharkiv.internet-bilet.ua є вхідним на концерт, що стосується бронювання столів та для подробиць звертайтесь, будь ласка, за тел:
📲 +380 (66) 327 27 27
     +380 (97) 727 27 26

Придбати квиток на Гурт "СКРЯБІН" & Юрко Юркеш Юрченко можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Гурт "СКРЯБІН" & Юрко Юркеш Юрченко відбудеться 23 серпня 2024, 19:00, п’ятниця в Шоу-ресторан «AltBier». За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.